header transparent

rotterdam2

Bedienpaneel APM802 vervult al uw wensen

Bestemd voor het beheer van de energiecentrale.
SDMO staat bekend als een van de belangrijkste ontwerpers en fabrikanten ter wereld van stroomaggregaten.
SDMO/DBR ontwerpt, fabriceert en verkoopt stroomaggregaten van 1 kW tot 3000 kW en beantwoord aan alle vermogensbehoeften voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dankzij de expertise van de engineeringafdeling om een oplossing te bieden voor de meest specifieke vragen, levert SDMO/DBR eveneens energiecentrales die geheel "op maat" zijn gemaakt.

apm802


Het volledig door SDMO ontwikkelde nieuwe systeem voor controle en bediening APM802* is bestemd voor de besturing en de bewaking van energiecentrales voor ziekenhuizen, datacenters, banken, de olie- en gassector, de petrochemische industrie en andere industrietakken, verhuur en mijnbouw.
De APM802* kan worden ingebouwd in een schakelpaneel, in een inbouwkast, rechtstreeks op het stroomaggregaat, of in een aparte kast en is daardoor aanpasbaar aan alle eisen van de installatie.

De mens-machine-interface, ontwikkeld in samenwerking met een ergonomiespecialist, maakt de besturing kinderspel met een groot 100% touchscreen. Het systeem is voorgeconfigueerd voor toepassing in energiecentrales en beschikt over een nieuwe personalisatiefunctie conform de internationale norm IEC 61131-3. Nieuwe communicatiefuncties (voor automaat en regeling) vergroten de bedrijfszekerheid van de gehele installatie.

Vol innovaties is de APM802* beschermd door Copyrights en twee SDMO-patenten.